کمربند ایمنی کار در ارتفاع تمام بدن

انواع تجهیزات کار در ارتفاع از بهترین برندهای موجود در بازار برای حفاظت از سلامتی کارگران پروژه‌ها توسط شرکت تجهیزات ایمنی ایران ارائه می‌گردد. برای خرید، مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

کمربند ایمنی تمام بدن

کمربند های ایمنی تمام بدن یکی از اصلی ترین تجهیزات کار در ارتفاع محسوب می شوند و برای کارهایی که در ارتفاع باید انجام شوند لازم و ضروری هستند.

جالب است بدانید که علاوه بر مشاغلی که کار در ارتفاع محسوب می شوند، در تفریحاتی مانند کوه نوردی، و یا دره نوردی لازم است که از یک کمربند ایمنی کار در ارتفاع تمام بدن یا کمربند شورتی استفاده شود تا سلامت جان افراد به خطر نیفتد.

هارنس فول بادی

بیش از یک پنجم حوادثی که منجر به مرگ یا قطع نخاع می شود در ارتفاع رخ می دهد. متاسفانه بیش از 90 درصد افرادی که دچار حادثه می شوند یا از وسایل ایمنی استفاده نمی کنند یا طرز استفاده از آن را بلد نیستند. هارنس های فول بادی مانع تبدیل شدن یک اتفاق به مرگ می شوند.این محصولات به دو هدف تولید می شود اول این که در صورت سقوط آزاد نیرو در تمام نقاط بدن به صورت یکسان  بین ران‌ها، لگن، سینه و شانه ها توزیع شود و مشکلات بدنی برای فرد ایجاد نشود. و هدف دوم این است که تمام اعضای بدن فرد آزاد باشد و بتواند کار خود را به خوبی انجام دهد. سازمان استاندارد ایمنی و بهداشت شغلی (OSHA) توصیه می کند در داربست های با ارتفاع بالای 10 فوت ( تقریبا 3 متر) یا در زمان بالابرهای صنعتی، کوهنوردی و… از هارنس های تمام بدن استفاده کنید. تمامی کارگران باید بدانند که معلق ماندن با هر نوع هارنسی بیش از 5 دقیقه ممکن است مشکلات زیادی ایجاد کند و حتی کشنده باشد.

برند مورد نظر خود را انتخاب کنید

اجزای هارنس فول بادی

هارنس ها در محدوده های وزنی مشخص تولید می شود اما همه آن ها اجزای یکسانی دارند

  • – یک روکش مرغوب و مقاوم (نایلون یا پلی استر)
  • – بندهای قابل تنظیم به تناسب آناتومی بدن فرد
  • – یک یا دو قلاب D ( برای بالا بردن سطح ایمنی)

هارنس فول بادی  از پنج بند تشکیل شده است. دو تا در شانه ها، دو تا در باسن و یکی در فاق قرار دارند که همگی به مکانیزم آزادسازی قلاب متصل می شوند. نوع طراحی هارنس به گونه ای است که مانع افتادن شما به زمین شود و شما را معلق نگه دارد.

چگونه از درستی پوشیدن هارنس تمام بدن مطمئن شویم؟

طول بندهای هارنس باید به گونه ای تنظیم شود که شما سقوط آزاد بیشتر از 2 فوت (تقریبا 60 سانتی متر نداشته باشید)

هارنس را تکان دهید و مطمئین باشید که تمام محکم است و کاملا بسته شده است.

تسمه ها را روی شانه ها محکم کنید تا حلقه D در مرکز کمر شما قرار بگیرد.

اگر هارنس شما دارای کمربند است آن را 6 تا 8 اینچ ( تقریبا 15 الی 20 سانتی متر) پایینتر از گلو روی قفسه سینه خود محکم ببندید

بندهای هارنس را از ساق پا وارد کنید و به کانکتور متصل  کنید. به صورتی که وقتی پاهایتان را بالا می برید حالت یک صندلی در پشتتان ایجاد شود.

به طور کلی همه کمربند های ایمنی که برای کار در ارتفاع استفاده می شوند قوانین و نکاتی دارند که در همه آن ها مشترک است که با استفاده صحیح از این تجهیزات از سلامت خود محافظت می نمایید.

آشنایی با انواع کمربند ایمنی

به طور کلی تجهیزات ایمنی وسایلی هستند که با حفظ جان و سلامت افراد سر و کار دارد لذا باید در هنگام خرید از کیفیت و کارایی آن ها مطمئن شوید تا در صورت بروز هر گونه خطا و یا مشکل در ارتفاع بتوانید با اعتماد به این تجهیزات از جان خود محافظت کنید.

استفاده از کمربند ایمنی کار در ارتفاع تمام بدن بسته به نوع کاری که فرد در ارتفاع انجام میدهد متفاوت است لذا بهتر است قبل از خرید در خصوص قابلیت های هارنس اطلاعات دقیقی کسب کنید.

کمربند ایمنی شوک دار

کمربند ایمنی شک دار همان طور که از نامشان پیدا است دارای لنیاردی است که برای کنترل ضربه در هنگام سقوط به بدن فرد بکار می رود. . این شک گیر در قسمت اتصال لنیارد قرار می گیرد که  می تواند ضربه ای که در هنگام سقوط به بدن وارد می شود را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

عموم این تجهیزات دارای تحمل بسیار بالایی هستند تا بتوانند آسیب های ناشی از سقوط را تا حد زیادی تعدیل کنند.

کمربند ایمنی پاراشوت

کمربند ایمنی پاراشوت نوعی هارنس است که برای عملیات های امداد و نجات و کار در ارتفاع عموما از آن استفاده می شود. از کمربند پاراشوت در عملیات هایی که 3 پایه نجات در آن بکار می رود نیز استفاده می شود.

کمربند ایمنی قلاب بزرگ

کمربند ایمنی قلاب بزرگ همان کمربند ایمنی کار در ارتفاع تمام بدن می باشد که لنیارد آن دارای قلاب بزرگ می باشد.

کمربند ایمنی دو قلاب

کمربند ایمنی دو قلاب یکی از ساده ترین و در عین حال کاربردی ترین کمربند های موجود برای کار در ارتفاع است چرا که بر خلاف ظاهر ساده ای که دارد می تواند کاربرد های فراوانی داشته باشد. کمربند دو قلاب دارای 2 عدد لنیارد می باشد که کمربند ایمنی متصل می شوند. عموم لنیاردها دارای طولی بین 1 تا 5/1 متر هستند.

کمربند جلوگیری از سقوط دو قلاب کاربردهای متنوع تری دارد زیرا به کاربر این امکان را می دهد تا همواره یک نقطه اتصال در هنگام جابجایی ها داشته باشد. مانند صعود یا فرود از نزدبانها و پلکانها و دکل ها، کارهای ساختمانی و استفاده از داربست، لایف لاین افقی و…

نکات و توصیه هایی در مورد هارنس تمام بدن

دقت داشته باشید که تمامی کمربند های ایمنی، هارنس، کمربند قلاب بزرگ، کمربند پاراشوت و شوک گیر دار دارای سایز بندی می باشند به همین دلیل بهتر است در هنگام خرید سایز هارنس را متناسب با اندام کاربر تهیه کنید تا فرد بتواند به راحتی از آن استفاده کند.

برای بزرگنمایی تصویر کلیک کنید
  • هارنس یک تجهیز ایمنی انفرادی می باشد و هر کاربر باید هارنس مخصوص به خود را استفاده نماید. در مشاغل مختلف احتمال آسیب رسیدن به هارنس وجود دارد که کاربر آن، متوجه آسیب می باشد، در صورتیکه هارنس توسط شخص دیگری مورد استفاده قرار گیرد ممکن است اطلاعی از مشکل بوجود آمده برای هارنس نداشته باشد و در هنگام سقوط یا موقعیت گیری در حین کار، موجب حادثه گردد.
  • قبل از هر بار استفاده، برای حصول اطمینان از سالم بودن هارنس می بایست مورد بازدید دیداری قرار گیرد.
  • برای شستشوی هارنس می بایست به دستورالعمل شرکت سازنده توجه نمود. بهتر است برای شستشوی هارنس از آب و صابون مایع استفاده گردد و برای خشک کردن همانند لباس خشک شود، از گرما دادن جهت خشک کردن باید خودداری شود. هارنس باید در جای خشک و بدور از نور خورشید نگهداری شود. از هارنس در برابر لبه های تیز، مواد شیمیایی و مواد روغنی محافظت نمود.
  • بعد از پوشیدن هارنس باید آن را متناسب با بدن خود رگلاژ نمود و توجه داشت بند های هارنس مهار گردند.
  • هارنس ها دارای تاریخ مصرف می باشند که توسط شرکت سازنده در داخل کاتالوگ محصول درج می شود.
  • نکته بسیار مهم این است که بدلیل ریسک بسیار بالا در فعالیت های کار در ارتفاع، از هارنس های استاندارد که دارای شناسنامه می باشند استفاده گردد. لازم به ذکر است هارنس ها دارای برچسب دوخته شده ای می باشند که اطلاعاتی از قبیل شماره سریال، نام کشور و کمپانی سازنده، تاریخ تولید و استانداردها لازم روی آن درج شده است. هارنس ها هم از لحاظ جنس و هم از لحاظ ارگونومی دارای اهمیت می باشند تا هم راحتی کاربر را سبب شوند هم درهنگام سقوط بدرستی نیروی وارد بر بدن را تقسیم کنند.
  • در صنعت باید از هارنس فول بادی یا همان کمربند ایمنی تمام بدن استفاده نمود. نام های متداول در صنعت برای هارنس فول بادی عبارتند از: هارنس تمام بدن، هارنس جلوگیری از سقوط، هارنس کار در ارتفاع، کمربند کار در ارتفاع، کمربند ایمنی، کمربند تمام بدن، کمربند جلوگیری از سقوط، کمربند پاراشوت، کمربند شوک دار، کمربند قلاب بزرگ، کمربند دو قلاب و…
  • برای انتخاب هارنس یا کمربند ایمنی در هر صنعت، باید با توجه به نوع فعالیت های کار در ارتفاع در آن صنعت توجه نمود. هارنس یا کمربند جلوگیری از سقوط با حلقه پشت یا حلقه سینه جهت استفاده از لایف لاین و یا داربست بندی، هارنس جلوگیری از سقوط و موقعیت گیری در حین کار برای دکل بندی یا کشتیرانی که کار بر روی تجهیزات در ارتفاع را دارند. هارنس جلوگیری از سقوط، موقعیت گیری و کار با طناب که به هارنس 5 قلاب معروف است و در نهایت هارنس کرول دار جلوگیری از سقوط، موقعیت گیری، کار با طناب، امداد و نجات که کامل ترین نوع هارنس می باشد.
  • معمولا وزن کاربر برای استفاده از هارنس توسط شرکت های سازنده حداکثر 140 کیلوگرم توصیه می شود.
  • هرگونه تغییر یا تعمیر بر روی هارنس فقط توسط شرکت سازنده مجاز می باشد در غیر این صورت احتمال عدم کارایی در شرایط اضطراری تا حد زیادی بالا می رود.

برانکارد

نردبان طنابی

فال ارست

استعلام قیمت
×
واتساپ
اینستاگرام
پشتیبانی آنلاین