تور نجات

تور نجات از شبکه توری شکل تشکیل شده است که کاربرد آن برای جلوگیری از سقوط افراد، مصالح، ابزار و… است. تورها بصورت سه لایه جهت جلوگیری از سقوط افراد، مصالح، ابزار و بصورت دولایه جهت جلوگیری از سقوط افراد و ابزار، بصورت یک لایه جهت جلوگیری از سقوط افراد بکار می روند.

تور نجات یا تور ایمنی چیست؟

تور نجات از شبکه توری شکل تشکیل شده است که کاربرد آن برای جلوگیری از سقوط افراد، مصالح، ابزار و… است. تورها بصورت سه لایه جهت جلوگیری از سقوط افراد، مصالح، ابزار و بصورت دولایه جهت جلوگیری از سقوط افراد و ابزار، بصورت یک لایه جهت جلوگیری از سقوط افراد بکار می روند.

انواع تور نجات

نکات مهم درباره تور ایمنی:

– تور نجات یا تور ایمنی حداقل 2.4 و حداکثر 4.6 متر پایین تر از ناحیه یا تراز کار نصب شده باشد.

– تور نجات باید 2.4 متر از هر طرف از کنارهای ناحیه کاری بیشتر ادامه داشته باشد.

– تور نجاتی که از چندین تور تشکیل می شود باید بصورت ایمن به هم متصل شده بطوریکه توانایی جذب نیروی برابر یا بزرگتر را داشته باشد.

– تور نجات باید به گونه ای نصب شود که بین کارگر و تور هیچ مانعی وجود نداشته باشد.

– تور نباید با اجسام زیر آن یا سطوح دیگر تماس پیدا کند.

– تور نجات باید بصورت هفتگی مورد بازرسی قرار گرفته، صحت و سلامت تور بررسی و تایید شود. در صورت مشاهده هرگونه عیبی لازم است نسبت به تعویض تور های معیوب و یا قطعات صدمه دیده اقدام گردد.

نصب تور نجات

همان طور که می دانید حفظ سلامت و ایمنی افرادی که در ارتفاع کار می کنند یکی از اصلی ترین موضوعات مطرح در این حرفه می باشد به همین دلیل قبل از شروع کار باید آیین نامه های وضع شده در این خصوص را به دقت مطالعه کنید و از تمامی اصول و قواعد بیان شده پیروی کنید. استفاده از توری ایمنی یکی از کاربردی ترین و در عین حال ارزان ترین تجهیزات ایمنی است که باید قبل از شروع هر پروژه آن را تهیه کرده و بر روی یک تکیه گاه مطمئن وصل کنید.
از آن جایی که کار در ارتفاع با جان و سلامت افراد ارتباط مستقیمی دارد تجهیزات ایمنی که استفاده می‌کنید باید از یک برند معتبر باشد و حتما قبل از نصب و استفاده از آن ها سلامت‌شان چک شود. نصب تور نجات نیز یک کار کاملا تخصصی محسوب می‌شود و فرد باید تخصص و تجربه کافی بهره‌مند باشد. از آن جایی که تور های نجات کاربرد های متفاوتی دارند مثل توری ایمنی ساختمان یا تور ایمنی کارگاهی، سازندگان آن ها را بسته به کاربری که دارند از جنس های مختلفی می سازند به همین دلیل توصیه می شود قبل از خرید، در خصوص انواع تور نجات و الیاف های تشکیل دهنده آن ها به خوبی تحقیق کنید تا بودجه خود را متناسب با نیازتان هزینه کنید. نصب تور نجات شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد اما به دلیل حساسیت بالایی که دارد کمک گرفتن از یک فرد کاردان در این زمینه مهم و ضروری است.
در فضا هایی که ارتفاع بیش از 5/3 متر باشد و فرد عامل مستلزم به کار در آن ارتفاع باشد باید به تمام تجهیزات ایمنی که امکان استفاده از آن ها را دارد مجهز باشد. در تمامی پروژه های کار در ارتفاع توری ایمنی جزء ملزومات اولیه برای شروع است تا در صورت بروز مشکل و یا از دست دادن تعادل فرد از آسیب های شدید به او جلوگیری شود.

تورهای حفاظتی گسترده: این دسته از تورهای ایمنی جهت جلوگیری از سقوط افراد و یا مصالح در فضاهای باز داخل سازه (وید، چال آسانسور و …) بصورت افقی استفاده می شود.

تورهای ایمنی عمودی: این نوع تورهای ایمنی به صورت عمودی به یک ساختار پشتیبان متصل می شوند و با محصورسازی موضع کار از سقوط افراد و اجسام جلوگیری می نماید

فال ارست

ابزار جلوگیری از سقوط

لایف لاین

فال ارستر

تولیدکننده تورهای ایمنی

همان طور که پیش تر اشاره شد شما به عنوان کارفرما باید متناسب با حساسیت کار و ارتفاعی که فرد عامل باید در آن مشغول به کار شود توری که مقاومت بیشتری را دارد تهیه کرده و قبل از شروع کار آن را به کمک یک فرد متخصص نصب کنید.
نصب تور نجات دارای اصول و قواعد خاصی است که افراد ذیصلاح به آن اشراف کامل دارند که در هنگام نصب از آن پیروی می کنند تا در صورت بروز مشکل و استفاده از آن ایمنی توری کیفیت و سلامت آن تضمین شده باشد. نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است کنترل مداوم توری است. با توجه به این که تجهیزات ایمنی از اصلی ترین نیازمندی های کار در ارتفاع محسوب می شوند، افراد هر روز قبل از شروع کار باید از سلامت تور نجات و سایر تجهیزات خود اطمینان حاصل نمایند تا در صورت خرابی یا معیوب بودن آن، قبل از بروز خسارات یا صدمات جبران ناپذیر تعویض شوند.

کاربردهای تور ایمنی

نکته دیگری که در هنگام خرید تور ایمنی باید به آن توجه کنید فواصل مراکز و منافذ تور نجات از یکدیگر است، این فواصل فارق از محل استفاده از آن ها و یا کاربردی که از توری ایمنی خریداری شده خود انتظار دارید نباید بیش از 6 اینچ در یک جهت باشد.
از آن جایی که توری ایمنی تا ارتفاع نزدیک به 10 متر توانایی جلوگیری از آسیب های احتمالی را دارد، اگر فرد عامل در ارتفاع بیش از 10 متر در حال انجام کار باشد باید علاوه بر تور نجات از سایر تجهیزات ایمنی دیگر نیز استفاده کند تا سلامت و ایمنی وی به خطر نیافتد.
جالب است بدانید که عموم تور های نجات قابلیت تحمل وزن تا 180 کیلوگرم را دارد که شما می توانید برای تست گرفتن از سلامت آن ها از کیسه های شنی با وزن نهایتا 180 کیلو گرمی استفاده کنید.
شما می توانید برای خرید تور نجات و یا سایر تجهیزات ایمنی مورد نیاز خود به فروشگاه تجهیزات ایمنی ایران مراجعه نمایید و تجربه یک خرید ازران و با کیفیت را با این مجموعه داشته باشید. نکته دیگری که در هنگام خرید توری ایمنی ساختمان یا تور ایمنی کارگاهی باید به آن توجه کنید فواصل مراکز و منافذ تور نجات از یکدیگر است، این فواصل فارق از محل استفاده از آن ها و یا کاربردی که از تور ایمنی خریداری شده خود انتظار دارید نباید بیش از 6 اینچ در یک جهت باشد.
شما می توانید برای خرید تور نجات و یا سایر تجهیزات ایمنی مورد نیاز خود به فروشگاه تجهیزات ایمنی ایران مراجعه نمایید و تجربه یک خرید ازران و با کیفیت را با این مجموعه داشته باشید.

سوالات متداول

برای نصب تور نجات شما باید ناحیه تراز کار را اندازه گیری کنید و تور را حداقل 2.4 و حداکثر 4.6 پایین تر از آن ناحیه نصب کنید تا بتوانید در صورت بروز مشکل و یا اتفاقات پیش بینی نشده میزان آسیب را به حداقل برسانید.

به طور کلی تور ها را بر اساس کاربردی که دارند می توان به 3 دسته کلی تور نجات محیطی یا کنسولی، تور های حفاظتی گسترده و تور های ایمنی عمودی تقسیم کرد. نصب هر یک از این توری های ایمنی و میزان تحمل آن ها با دیگری متفاوت است که شما باید متناسب با شرایط موجود یکی از این توری ها انتخاب کرده و تهیه نمایید.

به طور کلی تور های نجات قابلیت تحمل بار هایی که نهایتا 180 کیلوگرم باشند را دارند که بهتر است قبل از هر بار استفاده یک کیسه شنی تا نهایتا 180 کیلو را بر روی آن ها بیاندازید تا سلامت آن ها را امتحان کنید. با این کار اگر توری مشکلی داشته باشد قبل از وقوع حادثه متوجه آن خواهید شد.

×
واتساپ
اینستاگرام
پشتیبانی آنلاین